Sponsoring

Sponsoring

Sponsoring schoolgeld

Het is mogelijk om een meisje te sponsoren gedurende de 3 jaar van de bovenbouw van de lagere school (upper basic school of ook wel junior secundary school genoemd) of tijdens de 3 jaar van de gehele middelbare school (senior secondary school). U krijgt regelmatig van ons te horen hoe het met haar en haar familie gaat en hoe haar vorderingen op school zijn.


Voor een bedrag van € 360,= per jaar (omgerekend dus 1 Euro per dag), kan zij naar school, woont dan intern, heeft zij haar schoolboeken, kleding en schoenen en rugzak. Mocht u hiervoor openstaan en wilt u meer informatie, stuur dan een mailtje naar ons via info@study4girlsgambia.com


Vrienden van de stichting


Word "vriend van de stichting". Dit betekent dat u onze stichting wilt helpen met een vast bedrag van €60,= per jaar. Een aantal keren per jaar ontvangt u de nieuwsbrief. U kunt zich aanmelden door uw naam, adres en telefoonnummer te mailen naar info@study4girlsgambia.com. Elk jaar krijgt u rond de feestdagen een nota.


Steun ons!

U kunt op verschillende manieren het werk van onze stichting steunen.

 • Download een formulier voor periodiek schenken

 • Doe een donatie

  Via de website geef.nl kunt u een donatie doen.

  Klik hier om een donatie te doen!


  Natuurlijk zijn eenmalige donaties van harte welkom. U kunt ook altijd uw gift overmaken op Rabobank-rekening NL39RABO0167176234 t.n.v. Stichting Study4GirlsGambia. Wij staan er persoonlijk voor in dat het op de juiste plek terecht komt.


  Tientje vriendje


  Voor  € 10,-- per jaar bent U   “ Tientje-Vriendje”  lid van onze stichting.

  Vele tientjes samen kan het schoolgeld betekenen voor een meisje in Gambia.


  Als U “Tientje-Vriendje”  lid wordt van Study4girlsgambia dan ontvangt U  1 x per jaar in de maand februari  een verzoek van ons om weer een tientje te doneren en houden wij U op de hoogte middels onze nieuwsbrief.  Mee doen? Zie hier meer informatie.


  Adopteer een project

  De stichting heeft een tiental projecten in voorbereiding. Het zijn een aantal grotere projecten, maar ook een aantal projecten van tussen de € 250 tot € 1000,=. De projecten zijn opgezet om drie scholen in Gambia te ondersteunen. Het zijn de lagere school in Bintang Bolong, de lagere school Lybert International school en de kleuterschool Kaa Kolli Kemo, beide in Sukuta. Alle drie de scholen kunnen uw hulp hard gebruiken. De omstandigheden waarin les gegeven moet worden zijn verre van optimaal. Ook ontbreekt het aan de meest elementaire schoolspullen zoals schriften, potloden, lesboeken, etc. Op de webpagina "Waar helpen we" staan links met een korte beschrijving van de projecten.


  Scholen voor scholen

  Met een klas of school kunt u meehelpen om geld in te zamelen om een school in Gambia te steunen. Op de pagina "Waar helpen we" leest u met welke projecten voor scholen we bezig zijn en nog financiering zoeken. We proberen uw school te koppelen aan een project en contact te leggen tussen uw school en de school in Gambia. 


  Het idee van "Scholen voor Scholen" is dat het als een schoolleer-project kan worden uitgevoerd. Kinderen leren over de topografie, de gewoonten en gebruiken en de leefomstandigheden in Afrika.


  De stichting kan daarbij helpen door het geven van een interactieve lezing en met foto-  en filmmateriaal.


  We beschikken over verschillende afrikaanse muziekinstrumenten waarmee ook een muziekles kan worden verzorgd. Ook een djembe-les is mogelijk.


  Wat we van u verwachten, is dat uw school activiteiten opzet om het gekozen project te sponsoren. Dat kan zijn een rommelmarkt, een sponsorloop samen met de plaatselijke atletiek vereniging of verkoop van door de kinderen gemaakte producten



  We willen de volgende sponsors erg hartelijk danken voor hun donaties:


  * Rotary Schagen


  * Rotary Harenkarspel


  *  Missie Ontwikkeling Vrede(MOV) te Schagen


  * Schager dames genootschap


  * Klas 6 VWO van Oscar Romero College uit Hoorn


  * K_Dekker bouw & infra b.v.


  * Hagen transport en machine verhuur


  * Jervin Tonnemans bouwchemie


  * Theo v. Velzen Grondboortechniek


  * Advano Heiwerken


  * Stichting voormalig Weeshuis Schagen


  * TC Groentechniek