Maimuna Jarra

Mocht u ons willen helpen, iedere euro is welkom.


Wij staan er persoonlijk voor in dat het op de juiste plek terecht komt.


Rabobank:NL39RABO0167176234 t.n.v.

Study4GirlsGambia


Maimuna Jarra

Gesponsorde meisjes

Maimuna Jarra

Geboren:          17-02-2002

Woonachtig in: Sukuta


Het was voor Maimuna en haar ouders een volslagen verrassing toen wij hen een bezoek brachten in hun compound. We hadden aan niemand verteld dat wij maar liefst 4 nieuwe leerlingen konden inlijven binnen de stichting.


School: Lybert Preparatory school


Mariama wordt gesponsord per september 2015


Haar vader, Jamie Tarra, was vroeger visserman maar heeft nu geen werk meer. Haar moeder Fatou Conteh heeft ook geen inkomsten. Maimuna leeft samen met haar vader, moeder en zusje Jaye. Verder heeft zij nog 1 opa en 1 oma en is er verder weinig familie. De financiële positie van deze mensen is bijzonder droevig.

Maimuna heeft de Lybert Preparatory school doorlopen. Dit is een van de scholen waar wij tegenwoordig onze leerlingen selecteren. Haar lievelings vak is Engels.


Zij is heel blij dat zij deze kans om door te leren krijgt omdat zij inziet dat study heel belangrijk is voor haar toekomst. Zij wil graag bankmedewerkster worden. In Gambia zijn de meeste bankemployés van het vrouwelijk geslacht.


Overigens veranderd de beroepskeuze vaak nog een keer omdat de meisjes vaak geen idee hebben wat er allemaal mogelijk is. Haar ouders waren heel blij dat hun dochter volgend jaar naar de middelbare school gaat.


Sponsoring schoolgeld

- middelbare schooltijd (3 jr)

- € 360,= per jaar

- schoolgeld en schoolspullen

- info over studieresultaten

- meer weten:

  info@study4girlsgambia.com